АКАДЕМИЈА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Научи дигитален маркетинг преку креирање реални маркетинг кампањи на оваа 20 неделна интерактивна програма. 

Преземи го твоето образование во свои раце.

Уписите се во тек!

КАКО ДО УСПЕШНА КАРИЕРА ВО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ?

Ќе ги стекнеш најбараните дигитални вештини од компаниите во моментов и ќе се вработиш како дигитален маркетер. 


Ќе стекнеш вештини кои се веднаш применливи на работното место преку учење во блиска соработка со најдобрите маркетери во земјата. Од лансирање до иновација - ќе научиш самостојно да водиш дигитални кампањи.

Ќе научиш да ги имплементираш сите компоненти на дигиталниот маркетинг, да добиеш позитивни бизнис резултати и да привлечиш повеќе корисници за твојот бизнис.


Целта е најмалку 95% од учесниците да започнат со работа во маркетинг агенции, компании или во своја компанија не подоцна од 6 месеци по завршувањето.

За 20 недели ќе научиш како да се справуваш со маркетинг предизвиците во дигиталниот свет и соодветно да одговориш на истите и во офлајн светот. Вештините кои ќе ги стекнеш ќе ти овозможат да работиш како маркетер во некоја од најдобрите компании или да развиеш маркетинг стратегија за сопствен бизнис.

20

10

3


пати неделно

недели

симулации

+

кариерно насочување

ПРОГРАМA

Ќе научиш со работа на реални проблеми и маркетинг кампањи.

Пред да започне Академијата, ќе поминеш низ 30 дневен, онлајн подготвителен период преку нашата платформа за учење. Кога ќе започне Академијата, првите 2 недели се посветени на основите на маркетингот. Потоа ќе преминеш на примена на наученото со изработка на маркетинг кампањи и лансирање на продукти на пазарот за реални компании.

 

Ќе ги совладаш стратешките маркетинг концепти и алатки кои ти се потребни за да ја насочиш комуникацијата за твојот бренд во дигиталниот свет, како и практични вештини кои ќе можеш веднаш да ги примениш на работното место. Ќе научиш да привлечеш повеќе корисници за твојот бизнис преку социјални медиуми, блог или Web сајт, e-mail, Growth Hacking, SEO, Google и други канали.


Со комбинација од индивидуална и тимска работа, во блиска соработка со менторите ќе изработиш повеќе од 15 готови проекти кои ќе ги вметнеш во твоето ново портфолио како маркетер.


Без разлика дали сакаш да започнеш сопствен бизнис или сакаш да работиш за стартап, маркетинг агенција или голема компанија, на оваа Академија ќе стекнеш практични вештини за креирање и менаџирање моќни маркетинг кампањи.


Последната недела од Академијата, тимот за кариерно насочување на Brainster ќе им помогне на учесниците во формирање на идната кариера.


Д-р Љупка Наумовска

Дарјан Раденковиќ

Теодора Николовска

Билјана Димовска

Петар Лазаров

Петар Ниновски

Александра Јанакиевска

Founder & CEO на HoneyBiz, 

маркетинг консултант 

Performance Marketing

во New Media MK

Co-Founder на МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ, маркетинг и продажен консултант, автор

Founder & CEO на Brainster,

GrowthHacker, Маркетинг консултант

SEO Professional

Founder & CEO на Vrootok, 

CMO на If When Then

CMO на Brainster

Јане Узуновски

Growth & Customer Success at Embed Social

ЗАПОЗНАЈ ГИ ТВОИТЕ ИНСТРУКТОРИ

Уште на почетокот, учесниците ќе се соочат со работа на реални маркетинг кампањи за реални компании. На крајот учесниците ќе ги презентираат сработените проекти пред инструкторите. Најдоброто решение ќе го реализираме.


Ги ангажиравме најдобрите во својата бранша од кои ќе стекнеш, mindset за континуирано подобрување, претприемнички вештини и креативност и постојано ќе добиваш feedback за твојата работа.

Без разлика на твоите претходни предзнаења и дали си маркетер, студент, професор, претприемач или програмер, Marketpreneurs Академијата е во потрага по неуморни индивидуи кои ја користат секоја шанса за професионално надградување, подготвени да напредуваат во интензивна средина за учење и сакаат да станат професионални маркетери.

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА ОВАА АКАДЕМИЈА?

ДЕЛ ОД НАШИТЕ ПАРТНЕРИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Нашите студенти се стекнуваат со конкурентска предност на пазарот на труд преку сетот на способности кои ги стекнуваат на  работилниците.  Стекнатите вештини и реалните проекти со кои можат да го збогатат своето портфолио им овозможуваат да се вработат како маркетери во некоја од најдобрите Tech компании или дигитални маркетинг агенции.

ШТО РЕКОА НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Наде Темелковска

Digital Marketer во Neptun

Драгица Додевска

Digital Marketer во Inbox

Маја Новакоска

Digital Marketer во Vrootok

„Програмата е дизајнирана за да ги извлечеш најбараните дигитални вештини на пазарот, со интензивна и практична работа.”

„Создавање таргет публика, одбирање на соодветна цел, A/B тестирања, управување со лимитиран буџет. Предизвик кој го совладав благодарение на Академијата. Многу е полесно да научиш преку работа на реални проекти..”

„Научив работи како SEO, Google Ads и како да креирам ефективни маркетинг кампањи, кои раскажуваат некаква приказна.”

Академијата започнува во март 2019 година, а часовите се одржуваат 3 пати во неделата, со почеток од 17:00 или од 19:30 часот и времетраење од 2 часа.


Групите ќе бидат составени од 20 учесници, а селекцијата на кандидати ќе започне на 15 ноември.


Нашите партнери овозможуваат 6 делумни стипендии.

20 неделна Академија за маркетинг: 1250€, со можност за плаќање на 15 месечни рати без камата.

Пополни ја формата за апликација со твоите податоци

1

Како дел од процесот на селекција, организираме кратка средба во нашите канцеларии.

Очекувај наш повик во најбрз можен рок за да закажеме термин.

2

Откако ќе те избереме, веднаш започнуваш со бесплатна онлајн подготвителна програма која вклучува видео материјали, книги, case studies и други ресурси.

3

НАЧИН НА АПЛИЦИРАЊЕ

Подготви се за кариера од соништата!

3

4

ТИ ТРЕБА ДОБАР ДИГИТАЛЕН МАРКЕТЕР ВО ТВОЈАТА КОМПАНИЈА?

Трансформирај го бизнисот во 2019та. Mаркетингот е премногу важен дел од една компанија за да биде оставен на outsourcing преку маркетинг агенција. 


Без разлика дали имаш физички производ, е-продавница, офлајн бизнис или едноставно сакаш да се фокусираш на раст - на оваа Академија обучуваме врвни маркетери кои се подготвени веднаш да ги применат стекнатите вештини на работното место.


Маркетерот е премногу важен за да не соработуваш со него секој ден.  Твојот нов експерт за дигитален маркетинг ќе ги автоматизира процесите и ќе ги имплементира сите најнови техники во твојата компанија. 

УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ

Јосип Коцев

Copywriter во Futura

Јана Крстевска

Digital Account во 

Ovation BBDO

Славица Стојменовска

Freelance Digital Marketer

Сара Митева

Startup Writer во Valuer.ai

Симона Пеовска

Digital Marketer во 

New Media Mk

Марија Јанеска

Digital Marketer во Brainster

Марија Секуловиќ

Digital Marketer во Vrootok

Христина Ефинска

Digital Marketer во Vrootok

Александра Ташкова

Digital Marketer во 

M Sport

Ема Радончиќ

Digital Marketer во Dolare

Николина Цветановска

Digital Marketer во Brainster

Фросина Полазаревска

Digital Marketer во 

Brainster

Последната недела од Академијата, тимот за кариерно насочување на Brainster ќе им помогне на учесниците во креирање на нивното портфолио и формирањето на идната кариера. 

Ова се дел од успешните приказни кои веднаш по завршувањето на Академијата за дигитален маркетинг се вработија како дигитални маркетери.  

Brainster е компанија за едукација која комбинира податоци, врвен наставен план, експертиза, и ефективна стратегија за учење на вештини за маркетинг, програмирање, дизајн и бизнис.

+38970346949

Следете нѐ на:

За нас:

Продукти на Brainster:

Brainster © 2018