Корпоративен тренинг

Развијте ги вештините кои носат бизнис резултати

Контактирајте нѐ!

Сакате да дознаете повеќе? Имате прашања за Вашиот тим? 

+38970384728

120+

4000+

150+

Развијте го бизнисот со тренинг приспособени за Вас.

Корпоративните тренинзи кои ги развива Brainster се персонализирани за да ги задоволат потребите на компаниите. 

Вашите вработени ги обучуваме преку работа на реални случаи, проекти, изработка на иновативни решенија за компанијата, интерни натпревари, тестирање на перформансите и ефектите на тренингот по завршувањето.

Развијте вештини кои ќе Ви донесат бизнис резултати

Нашите програми им овозможуваат на индивидуалците и тимовите да се надградат и да останат конкурентни во дигиталниот свет. Работиме блиску со секој тим за да развиеме вештини кои ќе ја придвижат компанијата напред.

Научете од лидерите во индустријата

Brainster брои 40+ инструктори кои имаат практично искуство од минимум 7 години од областа која ја предаваат. 1 од 10 инструктори ги задоволува минималните стандарди за да биде дел од Brainster.

400+


ТРЕНИНЗИ

КОМПАНИИ

УЧЕСНИЦИ

ПРОЕКТИ

За кои обуки можете да сметате на нас?

Во Brainster комбинираме податоци, врвен наставен план, експертиза и ефективна стратегија за мотивирање на Вашите вработени да го достигнат својот максимум.


Работиме со секоја компанија за прилагодување на програмата, создавање на персонализирана патека и листа на активности, содржина и лекции за секој вработен, работа на реални случаи, проекти, изработка на иновативни решенија за компанијата, интерни натпревари, и тестирање на перформансите и ефектот на тренингот по завршувањето.


Без разлика дали сакате да ги преквалификувате Вашите сегашни вработени, да ги обучите новите или да направите целосна дигитална трансформација на тимот, Brainster Ви овозможува целосно интегрирано решение.

Тренинзи за напредни вештини

Мој Brainster е платформа која има информации за ефикасноста на Вашите вработени и вештините кои треба да ги совладаат. 


Содржи листа на тренинзи, реални случаи од индустријата, проекти, резултати од интерни натпревари и резултати од тестирања и резултати од реалната примена на вештините кои вашите вработени ги имаат научено. 

Мој Brainster: 

One-Stop платформа за учење

Наоѓањето на квалификуван кадар одзема време и е скап процес. Преку сервисот за вработување на Brainster:


- Поврзете сѐ со стручно обучени кандидати кои се дипломирани на нашите програми и ги поминале сите потребни тестирања за маркетинг, продажба, дизајн, програмирање, проектен менаџмент и бизнис. 

- Направете прилагодена програма за вработување.

- Привлечете разновидност и поттикнете култура на самоиницијативност и иновации.

Вработете обучен кадар

Brainster е компанија за едукација која комбинира податоци, врвен наставен план, експертиза, и ефективна стратегија за обучување на Вашите вработени.

Следете нѐ на:

За нас:

Продукти на Brainster:

Brainster © 2018