Информации: +389 70 384728 | contact@brainster.co

8 НЕДЕЛНА АКАДЕМИЈА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

Научи напредни техники за дигитален маркетинг со работа на реални маркетинг кампањи.

Уписите се во тек!

НАПРЕДНИ ВЕШТИНИ ЗА БИЗНИС РЕЗУЛТАТИ

Ако сакаш да научиш Lead Generation, A/B тестирање, Gamification, Growth Hacking, Side Project Marketing, Conversion Rate Optimization, UX, Marketing Automation, Funnel Marketing, SEO, SEM, Digital PR, Social Media Advertising приклучи се и биди дел од оваа програма.


Ова е супер-интензивна 8 неделна програма која учесниците ќе ги трансформира од почетници во дигитални маркетинг експерти.Без разлика дали си маркетер, студент, професор, претприемач или програмер, Brainster е во потрага по неуморни индивидуи кои ја користат секоја шанса за професионално надградување, подготвени да напредуваат во интензивна средина за учење и сакаат да станат професионални маркетери.

ШТО ЌЕ НАУЧИШ?


Можеме само да ти ветиме дека ќе научиш повеќе за дигиталниот маркетинг во овие 8 недели отколку во целиот твој живот. 


  • Ќе учиш преку практична работа на теми како: Facebook ads, Google ads, SEO, Google Analytics, E-mail Marketing, Gamification, Landing Pages, Growth Hacking итн.
  • 8 недели свежо, практично и релевантно знаење споделено од искусни професионалци,
  • Ќе научиш преку работа на реални проекти со едни од најискусните маркетери во Македонија,
  • Ќе научиш за 20+ алатки кои ќе ги користиш за реализација на твоите идни кампањи,
  • Ќе добиеш пристап до ексклузивна Slack заедница каде ќе добиваш корисни совети, новости и алатки низ целата твоја кариера,
  • Ќе научиш вештини кои се барани во овој момент од компаниите.
8

8

3


пати неделно

недели

симулации

алатки

+20

ПРОГРАМА

Ќе научиш преку работа на реални проблеми и маркетинг кампањи.

 

Ќе ги совладаш стратешките маркетинг концепти и алатки кои ти се потребни за да ја насочиш комуникацијата за твојот бренд во дигиталниот свет, како и практични вештини кои ќе можеш веднаш да ги примениш на работното место. Ќе научиш да привлечеш повеќе корисници за твојот бизнис преку социјални медиуми, блог или Web сајт, e-mail, Growth Hacking, SEO, Google и други канали.


Со комбинација од индивидуална и тимска работа, во блиска соработка со менторите ќе изработиш неколку готови проекти кои ќе ги вметнеш во твоето ново портфолио како маркетер.


Недела 1 | Digital marketing fundamentalsUnderstand key data-driven marketing concepts. Get introduced to the conversion funnel and identify marketing objectives that drive business results. Explain the current Digital Marketing landscape, optimizing KPIs for various industries, Campaign Planning, Earned vs Paid Marketing.Недела 2 | Digital PRUse effective strategy to perform an efficient communication strategy across platforms.


Недела 3 | Facebook Paid and UnpaidDiscover the targeting capabilities and features available to Facebook advertisers. Use Facebook analytics to review, understand, report data. Optimize Facebook ad campaigns with data.Недела 4 | Google Ads


Perform keyword research analyzing search volume and competition. Apply keyword and search intent targeting to your business. Define click bidding and bid management, budgeting. Evaluate results and optimize AdWords. Review key metrics and KPIs for SEM.

Недела 5 | Google Analytics


Use Google Analytics to access, manipulate and report data to find insights, explore features and uses of Google Analytics - audience, behavior, conversions, attribution, reporting, funnel analysis.

Недела 6 | Landing Pages


Evaluate the design, functionality, and effectiveness of landing pages in favor to the main business and various side projects. Develop landing pages and forms for your business.

Недела 7 | Email Marketing


Understand the vast landscape of tools for campaign management, optimization, and automation.

Недела 8 | Gamification


The power of Gamification. Defining and exploring Gamification as powerful tool for enhancing business results. Types of gamification, benefits and application: Who should gamify? Learn how to use 6D design framework for creating well structured games. Case studies of successful applications of gamification.

Уште на почетокот, учесниците ќе се соочат со работа на реални маркетинг кампањи и користење на иновативни маркетинг алатки. Со ваквиот начин на учење симулираме реална работа. 

РАБОТА НА РЕАЛНИ МАРКЕТИНГ КАМПАЊИ И СИМУЛАЦИИ

ИНСТРУКТОРИ

Д-р Љупка Наумовска

Digital PR

Founder & CEO на Honeybiz

11+ години искуство Public Relations

Универзитетски професор

Дарјан Раденковиќ

Google Ads and Analytics

Performance marketing во New Media MK


Александра Јанакиевска

Lead Generation & E-mail marketing

Маркетинг директор на Brainster

Growth hacker, специјалист за Lead Generation и E-mail marketing

Д-р Нина Ангеловска

Gamification

Co-Founder & CEO на Grouper

Претседател на Асоцијација за Е-трговија на Македонија


Петар Ниновски

Digital marketing fundamentals

Founder & CEO на Brainster

Специјалност во креирање на категории и лансирање на продукти

Академијата започнува на 14 мај 2018, а часовите се одржуваат 3 пати во неделата.Програмата ќе ја следат 15 учесници, а процесот на селекција ќе заврши на 11 мај.Овозможено е плаќање на рати без камата. 

НАЧИН НА АПЛИЦИРАЊЕ

8 неделна Академија за маркетинг: 750€, со можност за плаќање на 6 рати без камата и можност за плаќање на дел од сумата по вработувањето.

ЦЕНА

Brainster е компанија за едукација која комбинира податоци, врвен наставен план, експертиза, и ефективна стратегија за учење на вештини за маркетинг, технологија, дизајн и бизнис.

+38970384728

Следете нѐ на:

За нас:

Продукти на Brainster:

Brainster © 2018