Преземи ја сопствената кариера во свои раце

Дојди до супер кариера во дигиталниот маркетинг 

преку нашата 20-неделна интерактивна програма.

АКАДЕМИЈА ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

НЕДЕЛИ

ДЕНА ВО НЕДЕЛАТА

РЕАЛНИ ПРОЕКТИ

20

3

10

КАКО ДО КАРИЕРА ВО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ?

✓ Ќе стекнеш практично искуство преку работа на реални кампањи за познати брендови  кои се дел од нашата Learning Partners програма


✓ Ќе работиш под менторство на маркетинг експерти со долгогодишно професионално искуство во областа


✓ Ќе имаш можност за пракса и вработување во некоја од компаниите со кои соработуваме

За 20 недели ќе научиш како да се справуваш со маркетинг предизвиците во дигиталниот свет и ќе ги стекнеш најактуелните и најбараните дигитални вештини во моментов. Тоа ќе ти помогне да започнеш кариера во  некоја од најдобрите компании, да ја унапредиш постоечката или да развиеш одлична маркетинг стратегија за сопствениот бизнис.

На сите академии на Brainster, студентите во текот на програмата ќе имаат прилика да посетуваат работилници за креирање на портфолиjа, подготовки за интервјуа и кариерни консултации како дел од Brainster Career Week, каде обуката ќе ја водат професионалците од платформата за поврзување на компании и професионалци од дигиталните индустрии - Laika.

Подготовка за вработување во соработка со LAIKA

ЗАПОЗНАЈ ГИ ТВОИТЕ ИНСТРУКТОРИ

За Академијата ги ангажиравме најдобрите во својата бранша кои несебично ќе ти го пренесат своето знаење и искуство и за работа во дигиталниот маркетинг. Со нив ќе работиш на реални проекти и постојано ќе добиваш корисни совети за твојата работа.

Д-р Љупка Наумовска

Founder & CEO на HoneyBiz, 

маркетинг консултант 

Дарјан Раденковиќ

CMO на Brainster, 

координатор на Академијата

Петар Лазаров

Co-Founder на МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ,  

консултант, автор

Петар Ниновски

Founder & CEO на Brainster,

GrowthHacker, Маркетинг консултант

Билјана Димовска

SEO Professional

Александра Јанакиевска

CEO & Co-Founder на WeAreLaika.com

Ира Бабиќ

CEO на Brand Union

Ана Јовковска

Новинар, експерт за комуникациски и презентациски вештини

Никола Спасов

Managing Director at Rating Agency, researcher and communication strategist.

Николина Цветановска

Digital Marketing Executive 

at Genera development

Ива Дујак

COO на Brand Union

Фросина Полазаревска

Digital marketing strategist  at Brainster

LEARNING PARTNERS

Learning Partner програмата на Brainster овозможува студентите од Академијата за дигитален маркетинг да работат на реален проект кој компаниите ќе го предложат.

Ова се дел од компаниите за коишто работиме во моментов.

ПРОГРАМA

✓ Период на подготовка 

Пред да започне Академијата ќе поминеш низ 30 дневен онлајн подготвителен период преку нашата платформа за учење. Кога ќе започне Академијата, првите 2 недели се посветени на основите на маркетингот. 

 

✓ Стратегија и алатки

Ќе ги совладаш стратешките маркетинг концепти и алатки и ќе стекнеш практични вештини кои ќе можеш веднаш да ги примениш на работното место. Ќе научиш да донесеш повеќе корисници за твојот бизнис преку социјални мрежи, блог или Web сајт, e-mail, Growth Hacking, SEO, Google Ads и други канали.


✓ Работа на реални проблеми и маркетинг кампањи.

Со комбинација од индивидуална и тимска работа, во блиска соработка со менторите ќе изработиш најмалку 10 проекти кои ќе ги вметнеш во твоето ново портфолио како маркетер.

КАДЕ СЕ ВРАБОТИЈА НАШИТЕ СТУДЕНТИ ПО ЗАВРШУВАЊЕТО

Конкурентска предност на пазарот на труд што нашите студенти ја стекнуваат преку сетот на вештини добиени на академијата, им овозможуваат да се вработат во најдобрите компании и на најпосакуваните работни позиции. 

Процентот на вработување, успешна промена на кариерата или започнување на сопствен бизнис кај досегашните студенти е над 85%.  


Дополнително, 80% од тимот на Brainster го сочинуваат луѓе кои поминале низ академиите што ги организираме.

  • Тековни, завршени и студенти на пауза кои се во потрага по добра и стабилна работа
  • Вработени кои сакаат да ја променат својата кариера за поконкурентна и подобро платена струка
  • За сопственици на бизниси кои сакаат да ја подобрат промоцијата и продажбата на своите услуги и производи
  • Вработени во маркетинг секторите на компаниите кои сакаат да го унапредат работењето на компанијата со нови идеи и вештини
  • Сите оние кои сакаат да имаат кариера и вештини отпорни на промените што ги носи иднината

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА ОВАА АКАДЕМИЈА?

ШТО РЕКОА НАШИТЕ СТУДЕНТИ?

Наде Темелковска

Digital Marketer во Neptun

Драгица Додевска

Digital Marketer во Inbox

Ива Јаковческа 

Digital Marketer во Brainster

„Програмата е дизајнирана за да ги извлечеш најбараните дигитални вештини на пазарот, со интензивна и практична работа.”

„Напредно таргетирање,  A/B тестирања и мерења, управување со лимитиран буџет. Предизвици кои ги совладав благодарение на Академијата. Многу е полесно да научиш преку работа на реални проекти.”

„Научив како да креирам ефективни маркетинг кампањи, од почеток до крај, внимавајќи на многу клучни детали за кои пред Академијата не ги знаев како концепти.”

Академијата започнува во октомври 2019 година, а часовите се одржуваат 3 пати во неделата, со можност за почеток од 17:00 и 19:30 часот, во времетраење од 2 часа.


Групите ќе бидат составени од 15-20 учесници, а селекцијата на кандидати е во тек.

Пополни ја апликацијата

со твоите податоци

1

Дојди на средба во нашите канцеларии во термин за кој ќе те известиме

2

Стани дел од Академијата за  маркетинг и учи преку работа на реални проекти

3

НАЧИН НА АПЛИЦИРАЊЕ

ЗАПОЧНИ ЈА КАРИЕРАТА ОД СОНИШТАТА!

3

4

Термини за почеток на академијата

ТЕРМИН

март

март

почеток

август

крај

ТЕРМИН

октомври

15 октомври

почеток

март

крај

ПОПОЛНЕТО

Уписите за Академијата која започнува во март се во тек.


Резервирај го твоето место и наскоро започни со подготвителна програма која ќе ти овозможи подобри технички перформанси на Академијата

ТЕРМИН

април

април

почеток

септ.

крај

Подготвителна програма

Курс за Social Media design и други курсеви

Case study презентации

Маркетинг филмови и четива со дискусии

Подготвителната програма се состои од неколку бесплатни активности секој месец до почетокот на Академијата. 

Овие активности ќе ти помогнат да поставиш цврста основа пред започнување на истата.

Бројот на студенти е ограничен поради формирање на оптимални групи за работа што ќе овозможат најтемелно учење

ОСТАНАТИ СЛОБОДНИ МЕСТА: 9

✓ 6 ДЕЛУМНИ СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРИТЕ КАНДИДАТИ

МОЖНОСТ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРЕКУ OPPORTUNITY FUND

ЦЕНА НА АКАДЕМИЈАТА - 1.450 ЕУР НА 15 МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА

За повеќе информации околу можностите за финансирање, контактирајте ја 

Ива Јаковческа, нашиот Customer Success manager на 078 353 408

УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ

Јосип Коцев

Copywriter во Futura

Јана Крстевска

Marketing во Sparkasse

Славица Стојменовска

Freelance Digital Marketer

Сара Митева

Startup Writer во Valuer.ai

Симона Пеовска

Digital Marketer во 

New Media Mk

Марија Секуловиќ

Digital Marketer во LeanSem

Христина Ефинска

Digital Marketer во Vrootok

Александар Лучков

Digital Marketer во 

Жито Маркети

Кристијан Павлоски

Digital Marketer во 

МакоМаркет

Стефанија Тенекеџиева

Digital Marketer во 

LAIKA

Запознај ги студентите од Академијата за дигитален маркетинг на Brainster, кои веднаш по завршувањето се вработија како дигитални маркетери.  

ТИ ТРЕБА ДОБАР ДИГИТАЛЕН МАРКЕТЕР ВО ТВОЈАТА КОМПАНИЈА?

Трансформирај го бизнисот во 2019та. Mаркетингот е премногу важен дел од една компанија за да биде оставен на outsourcing преку маркетинг агенција. 


Без разлика дали имаш физички производ, е-продавница, офлајн бизнис или едноставно сакаш да се фокусираш на раст - на оваа Академија обучуваме врвни маркетери кои се подготвени веднаш да ги применат стекнатите вештини на работното место.


Маркетерот е премногу важен за да не соработуваш со него секој ден.  Твојот нов експерт за дигитален маркетинг ќе ги автоматизира процесите и ќе ги имплементира сите најнови техники во твојата компанија. 

за компании

BRAINSTER НИЗ БРОЈКИ

ОБУКИ

400+

СТУДЕНТИ

8000+

ВРАБОТЕНИ


85%

ПРОЕКТИ

200+

Brainster е компанија за едукација која комбинира податоци, врвен наставен план, експертиза и ефективна стратегија за учење на вештини за маркетинг, програмирање, дизајн и бизнис.

+38978 353 408

Следете нѐ на:

За нас:

Продукти на Brainster:

Brainster © 2019