За нас

Brainster е иновативна платформа за едукација каде што можете да научите практични вештини кои ќе ви овозможат трансформација на кариерата. Нашата специјалност е организирање на курсеви, кариерна трансформација и поврзување на талентите со иновативните компании.


Во изминатата година Brainster реализираше повеќе од 100 курсеви преку кои им помогнавме на повеќе од 1400 учесници да се стекнат со нови вештини и да бидат еден чекор поблиску до кариерата која ја посакуваат.


Brainster Ви овозможува активно да учествувате во градењето на локалната 2.0 заедница, да се вмрежите со луѓе со слични интереси, да креирате, да го споделувате Вашето знаење и да учите од другите.

Brainster © 2017